За трети път Менделсон за Берлускони - О'Позиция
За трети път Менделсон за Берлускони
380 Прочитания
О'Позиция
21.02.14
Za trti put Mendelson za Berlusconi

Новата любов на дон Силвио – Франческа, вече си купи сватбената си рокля

Бившият министър-председател на Италия Силвио Берлускони приключи развода си с Вероника Ларио и вече е свободен да се ожени отново. Третата му кандидат-съпруга е Франческа Паскали, пише „Дейли Мейл“.

Тя е с почти 50 години по-млада от него, дори и от някои от децата му. 28-годишната хубавица е на път да стане третата съпруга на милиардера и вече си е купила сватбена рокля. Менделсон ще прозвучи отново за Силвио Берлускони, пет години след като бившата му вече съпруга, 57-годишната Вероника Ларио обяви, че не може повече да търпи 77-годишния милиардер. Между двамата продължават финансовите спорове. Съдът първоначално присъди на Ларио, която има три деца от Берлускони, 3 млн. евро на месец. Впоследствие сумата бе намалена на € 1.4 млн. евро след обжалване.

Според няколко клюкарски сайтове клюки Франческа е плътно залепена до Берлускони, прегърнала бяло куче. Бившият премиер в момента е в процес на преместване в нов луксозен апартамент в центъра на Рим. Там наемът ще е в порядъка та 2,1 млн. евро годишно.

В момента Берлускони е страна по три съдебни дела. миналата седмица се изправи пред съда по обвинение в подкуп на сенатор. Бившият премиер е вече е обжалвал присъдата си за секс с непълнолетна, 17-годишна проститутка и злоупотреба със служебно положение.

Силвио Берлускони има пет деца от два брака. През 1964 се жени за Карла Елвира Лучия Дал’Олио, от която са Марина Елвира и Пиер Силвио.

През 1980 Силвио Берлускони се запознава с актрисата Вероника Ларио. От нея става баща на още три деца – Барбара, Елеонора и Луиджи.

Дон Силвио има и шест внука. Габриеле и Силвио са деца на първородната му дъщеря Марина,  Алесандро и Едоардо са деца на Барбара – първата му дъщеря от Вероника Ларио. Тригодишният Лоренцо Матиа е наследник на първородният син на Берлускони – Пиерсилвио, и неговата приятелка Силвия. Пиерсилвио има и дъщеря Лукреция Витория на 20 г. от връзката му с манекенката Емануела Мусида

Берлускони е премиер на Италия в периода 1994-1995 г., 2001-2006 г. и 2008 – 2011 г. Той е лидер на политическото движение Forza Italia, което през 2008 г. се трансформира в „Народна свобода“.

 

 

image_print
Tags: , ,
 

Направете коментар
ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ДРУГИ

Кремълският експеримент
Много нещо се изговори за ролята на Русия в българските избори, за инструкциите изпратени на БСП от ...
Симптоматичен цинизъм
Ръководството на БСП в Стара Загора и Българският антифашистки съюз разпратиха до висшите държавни и...
Изхвърлиха шеф на СИК от ББЦ
Повече от пет часа РИК-София не можа да се справи със самоозабравил се шеф на СИК, който не допусна ...
Единствено реформаторите влизат като дясна формация
Коалицията „Реформаторски блок-Глас народен“ е единствената дясна формация, която влиза ...
За гордия софийски врабец
  Не знам кой е правил анкетата за птица – символ на София, но изборът на Големия синигер...