Нов гръмовен скандал, този път между журналисти - О'Позиция
Нов гръмовен скандал, този път между журналисти
4152 Прочитания
Светломира Димитрова
02.07.14
Нов гръмовен скандал, този път между журналисти

Соня Колтуклиева ще съди Николай Бареков: Той е долнопробен анаБолен патологичен лъжец.

След разтърсилия държавата скандал между бившите бизнеспартньори Пеевски и Василев нови гръмотевици разцепиха политическия небосклон – този път двама журналисти се хванаха за гушите.

След предаването „Опорни точки“ по телевизия Евроком, в което Соня Колтуклиева нарече бившия журналист и новоизпечен политик Николай Бареков „политическо чудовище“ и „хитмен на господаря си Делян Пеевски“, реакцията не закъсня – нещо, което тя предвиди още в понеделник. В предаването Колтуклиева разказва още, че неотдавна получила телефонно обаждане от Пеевски, който толкова силно крещял, че тя получила пристъп на задушаване. При това измежду заплахите най-често повтаряната била: „Аз ще те дам на Бареков“.
В днешния брой на в. „Галерия“ лидерът на България без цензура е дал обилно интервю, в което напоително разказва в характерния си стил: „Госпожа Колтуклиева бе в моя офис преди 2 години и половина. Беше скъпо наконтена, в едно модерно тоалетче. Аз пък имам лошия навик някой път да посрещам изискани гости по спортно облекло. Дойде с такси, аз тогава още бях шеф на телевизията, и заяви, че иска да работи персонално за мен. Аз я попитах като каква вижда своята дейност и тя ми каза: „Като професионален пиар и консултант“, обяснява Бареков.
Тогава той й припомнил, че бил известен с това, че сам си правел пиара и бил „добър в това нещо“, след което получил контраоферта. „Колтуклиева ми заяви, че би искала да работи като професионален пиар и консултант на Делян Пеевски и ме попита дали е удобно да се обади на Цветан Василев, за да се самопредложи. Казах й, че банката на Василев всеки знае къде е, ако желае, може да отиде там и да поиска среща с него, за да си намери работа“, допълва лидерът на България без цензура. Според него той е запазил добрите си отношения с Колтуклиева, но в един период двете с Люба Кулезич започнали битка, основно чрез есемеси, за сърцето на Бойко Борисов. Кулезич дори отишла при него за съвет как да пребори Колтуклиева, която също го ухажвала. „Казах й: Люба, пускай му есемеси. Борисов обича да му се пращат съобщения. Пиши му, че го обичаш много. И тя му пращаше такива есемеси – колко го обича, как иска да работи за него, и двете със Соня почнаха да се бият за сърцето му. Заради тази работа пък ме намрази Соня Колтуклиева“, твърди още Бареков.
Колтуклиева му отговори тутакси в сайта си bulgaria-news.bg: „Днес в „Галерия“, услужливо препечатан в сайта BLITZ, Николай Бареков си съчинява, че съм му предлагала услугите си като пиар специалист.
Николай Бареков е долнопробен анаБолен патологичен лъжец. Само в неговите мечти и в мечтите на господаря му Пеевски може Соня Колтуклиева да им бъде пиар. Не са дорасли – тези двамата никога няма да бъдат в моята лига. Никога!“, категорична е Колтуклиева.
Тя уточнява, че няма защо да иска „разрешение“ от Николай Бареков да се обади на Цветан Василев, ,след като тя познава банкера от три и половина години, а той – от две и половина. „И защо да се уговарям с помияра Бареков, като мога да си говоря директно с господарите му?!“, пита тя риторично.
Според Колтуклиева Бареков сам признава пряка връзка с Пеевски и Василев: „Щом твърди, че съм се обръщала към него за „връзка“ с Пеевски и Василев, значи признава, че е бил свързан с тях. Нали така?! Защо не съм го помолила да се „застъпи“ за мен пред Бербатов, например, или пред когото и да било другиго?“.
„Да, била съм един-единствен път в кабинетчето на Бареков в ТВ7 в кв.“Левски“, спомня си журналистката, защото той ме помоли да се кача на тавана след мое участие в телевизията, за да ми иска съвет как да организира предизборния дебат на кандидат-президентите Калфин и Плевнелиев, даже ме покани да съм специален гост и коментатор“.
Коментарът й е: „И хайде да не преписва Доган, де. Тази хватка се изтърка. Когато Валерия Велева посъветва в „Труд“ Ахмед Доган да си подаде оставката като лидер на ДПС, той написа открито писмо до медиите, че тя е искала да му става пиар. Няма ли да измислят нещо ново в лабораторията за компромати на нереализирания шеф на ДАНС следовател Пеевски, ами плагиатстват от „духовния му баща“?!“.
Накрая Колтуклиева се заканва: „Ей сега ще подам жалба за обида срещу Николай Бареков, ще пиша до Европарламента за лъжите му, ще звъня до откат на главния редактор на Пеевския Blitz, докато чуят моята позиция по лъжите на Бареков“.

image_print
 

11 Responses to “Нов гръмовен скандал, този път между журналисти”

 1. Сашо
  Says:

  Сега пък ще съди Соня!да не й кажат истината!


 2. Сотир
  Says:

  Соня Колтуклиева все е в центъра на скандали. Едва ли е случайно. И никой не я уважава особено, както се видя и във Вип Брадър. А и е достатъчен един поглед в Гугъл да се види какво пише при търсене по името й.


 3. Радо
  Says:

  На тая злоба Колтуклиева вяра никаква й нямам!


 4. Ивелин
  Says:

  Естествено, че ще тръгнат нападки срещу Бареков. Кой журналист срещу заплащане няма да го говори?


 5. Мирчо Спасов
  Says:

  Това са дребни кахъри. Страшното е, че комунистите се бетонират във властта. Днес правителството преназначи главния секретар на МВР, Зет № 1, Светлозар Лазаров, на поста главен секретар на МВР по новия закон, с мандат от 5 години! Така си направиха и този закон, като закона за ДАНС, че игнорираха президента. Сега Зет № 1 е несменяем, поне докато не се приеме нов закон за МВР, което е далечна работа. Да му мисли Веселин Вучков как ще се справя с него!


 6. Ралица
  Says:

  Рядко се срещат толкова гнусни хора, колкото Колтуклиева.


 7. Валери
  Says:

  А аз си мислих, че по-гнусна женица от Кулезич няма…


 8. ЗОЯ
  Says:

  АБЕ , ГЛИСТ МРЪСЕТ СТИГА ЛЪЖИ !ДАЙ МАЛКО ОТ МИЛИОНИТЕ ДЕТО СЕ ХВАЛИШ НА БЕДНИТЕ! БРОВО НА КОЛТУКЛИЕВА СЛОЖИ ГО НА МЯСТО !


 9. Браво,Соня.Сложи на място това гнусно,лъжливо същество.


 10. TROLOVETE SA NA LINIA ! GLUPACI !
  Says:

  TROLOVETE SA NA LINIA ! GLUPACI ! MOGE DA DIHATE PRAHTA NA SONIA !


 11. Червения
  Says:

  https://www.youtube.com/watch?v=49nkhZTJC6U

  Да се насладим… Може така наречената „КРАВА“ да мучи правилно!


Направете коментар
ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Кремълският експеримент
Много нещо се изговори за ролята на Русия в българските избори, за инструкциите изпратени на БСП от ...
Симптоматичен цинизъм
Ръководството на БСП в Стара Загора и Българският антифашистки съюз разпратиха до висшите държавни и...
Изхвърлиха шеф на СИК от ББЦ
Повече от пет часа РИК-София не можа да се справи със самоозабравил се шеф на СИК, който не допусна ...
Единствено реформаторите влизат като дясна формация
Коалицията „Реформаторски блок-Глас народен“ е единствената дясна формация, която влиза ...
За гордия софийски врабец
  Не знам кой е правил анкетата за птица – символ на София, но изборът на Големия синигер...

ДРУГИ

Кремълският експеримент
Много нещо се изговори за ролята на Русия в българските избори, за инструкциите изпратени на БСП от ...
Симптоматичен цинизъм
Ръководството на БСП в Стара Загора и Българският антифашистки съюз разпратиха до висшите държавни и...
Изхвърлиха шеф на СИК от ББЦ
Повече от пет часа РИК-София не можа да се справи със самоозабравил се шеф на СИК, който не допусна ...
Единствено реформаторите влизат като дясна формация
Коалицията „Реформаторски блок-Глас народен“ е единствената дясна формация, която влиза ...
За гордия софийски врабец
  Не знам кой е правил анкетата за птица – символ на София, но изборът на Големия синигер...