Алекс Алексиев: Оланд управлява с ислямистите - О'Позиция
Алекс Алексиев: Оланд управлява с ислямистите

Ислямска държава отдавна е в Европа, твърди експертът по сигурността.

Най-голямата опасност е съюзът между левите и мюсюлманите във Франция. Същото се случи при управлението в България с коалицията между БСП и ДПС, заяви по Нова телевизия експертът по сигурността Алекс Алексиев. Увеличаването на мюсюлманското население и гласуването им анблок, както стана за Оланд, е голяма опасност.
Оланд беше избран от мюсюлманите, припомни Алексиев. Той спечели с 1.1 млн. повече гласове от Никола Саркози на последните президентски избори във Франция. 93% от мюсюлманите, които са 1.7 млн., гласуваха за него. Сега във Франция има съюз между ислямистите и левите партии.
Последните изследвания на престижната агенция ICM Research показват, че 27% под 24-годишна възраст във Франция поддържат Ислямската държава, а средната възраст на мюсюлманите там е 26 години.
В момента в страната има много места, където преобладават левите, които започнаха да бойкотират израелски продукти и пр.
Тези прояви не са случайни, те са продукт на радикалния ислям във Франция. Дори Саудитска Арабия обяви Съюза на мюсюлманските изповедания във Франция за терористична организация. Преди шест месеца във Франция е имало 700 джихадисти, сега са 1200. 250 закоравели джихадисти са се върнали, което не е за подценяване.
Да си затваряме очите, че няма място за радикален ислям, е глупост. Трябва да обръщаме внимание на това, че вече има капсулирани групи. Има такива, които изповядват радикален ислям. Не е на нивото на Европа, но не твърдя, че това може да стане.
Ислямска държава отдавна е в Европа. В самата Франция бяха убити доста евреи – в Тулуза цяло семейство, в Белгия също. Тази атака е срещу свободата на словото, което е най-важното право. Марин Льо Пен е един от най-големите привърженици на Путин в Европа, а баща й Жан-Мари Льо Пен беше един гаден антисемит.
Алексиев, който се занимава с исляма от 1979 г., твърди, че още от 1980 г. ислямистите започнаха да финансират строежа на джамии и идеята за радикалния исям. Когато Франция започна да внася работници от Магреб – Мароко, Тунис и Алжир, мислеше, че те ще поработят и ще си отидат. На по-късен етап, се говореше, че ще са равни, но ще живеят отделно. 751 места са такива в момента. Това са мюсюмански гета, в които работи шериатът, а не френският закон. Това е огромен проблем за Франция, която е една от най-старите демокрации. Това са паралелни общества, които не се подчиняват на европейските норми, което ще доведе до гражданска война. Това ще стане в цяла Европа. Във Франция има най-голяма група – 6 милиона, което е 10% от населението. Така е и във Великобритания, и в Белгия. В Австрия в началното училище мюсюлманчетата са повече от християнските деца.
Специално за тези ислямисти Барак Обама, който е краен левичар, през 2012 г. пред ООН каза, че бъдещето не трябва да принадлежи на тези, които клеветят исляма. Той налива вода в мелницата на ислямистите. Първото му посещение беше в Турция и той каза, че турският ислям е пример за подражание. Това е много голяма заплаха и за България.

Пагубна е политиката и на американските медии, които оневиняват терористите, си заравят главата в пясъка и затова обявиха, че няма да препечатат кариктатурите на Charlie Hebdo.

image_print
Tags: , , , ,
 

Направете коментар
ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Популярен френски икономист отказа най-високото отличие
Популярният френски икономист Тома Пикети отказа най-високото отличие на Франция – ордена на П...
Оланд се договори с Путин
Офицерът за свръзка подава бележка на президента Франсоа Оланд: „Петро Порошенко иска да се чу...
Саркози обединява десните в нова партия
Дните на партията на Никола Саркози – Съюз за народно движение, са преброени. Според информаци...
Разгром над левицата във Франция
Синя вълна заля Франция на частичните избори за Сенат, в които десните водят с двайсетина места пред...

ДРУГИ

Кремълският експеримент
Много нещо се изговори за ролята на Русия в българските избори, за инструкциите изпратени на БСП от ...
Симптоматичен цинизъм
Ръководството на БСП в Стара Загора и Българският антифашистки съюз разпратиха до висшите държавни и...
Изхвърлиха шеф на СИК от ББЦ
Повече от пет часа РИК-София не можа да се справи със самоозабравил се шеф на СИК, който не допусна ...
Единствено реформаторите влизат като дясна формация
Коалицията „Реформаторски блок-Глас народен“ е единствената дясна формация, която влиза ...
За гордия софийски врабец
  Не знам кой е правил анкетата за птица – символ на София, но изборът на Големия синигер...